Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

FRANCESÇ VARELA CAMPIÓ DE CATALUNYA DEL QUADRE 47/2 1a DIVISIÓFRANCESC VARELA CAMPIÓ DE CATALUNYA DEL QUADRE 47/2 1a DIVISIÓ.

Es va disputar en les instal·lacions del Club Billar Manresa els dies 26 i 27 de març el Campionat de Catalunya de Billar en la modalitat del Quadre 47/2 1a Divisió amb la participació de vuit del millors jugadors d’aquesta modalitat.

El dia 26, dissabte, i en dos grups es diputaren el dret de classificació per les semifinals del diumenge.

En el grup “A”, tenim en Francesc Varela del C.B. Sants, en Xavier Rius del S.E. Casal Cervera, en Josep Manel Gonzalez del  C.B. Punt d’Atac i l’Albert Martínez del C.B. Manresa. Es classificaren per les Semis en Francesc Varela i en Xavier Rius. Destacar que tot i no classificar-se per les Semis en Josep Manel Gonzalez va fer la tacada mes gran del torneig amb 50 caramboles.

El grup “B”, el formen en Ramón Agut del C.B. Matadepera, en Abelard Salvatierra del S.B. La Gran Penya, en Josep Ramón Molina del C.B. Vilanova i en Alejandro Lopez del C.B. Sant Boi. Es classificaren per les Semis en Ramón Agut i en Abelard Salvatierra.

El diumenge 27, Semis. Francesc Varela contra Abelard Salvatierra i Ramón Agut contra Xavier Rius.

Francesc Varela guanya a Abelard Salvatierra per 144 a 125 en 25 entrades i en Ramón Agut guanya a Xavier Rius per 150 a 88 en 21 entrades.

En la final guanya Francesc Varela a Ramón Agut per 150 a 34 en 21 entrades.

Des de el Club Billar Manresa felicitar als jugadors per el magnífic ambient que em tingut durant els dos dies del Campionat i felicitar molt especialment a FRANCESC VARELA per la seva victòria. Gracies a tots.