Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

PAU BONET CAMPIÓ DE CATALUNYA DE BIATHLÓAmb perfecta puntualitat per part de tots els participants es va donar inici a aquesta final amb un petit parlament per part del president del Club Miquel Pérez. Aquest va donar la benvinguda a tots els jugadors i va repassar breument la normativa de joc i desenvolupament de la final. 
Sense més preàmbuls es van iniciar les primeres partides que es van desenvolupar amb normalitat. 
De la primera fase es destacaría la partida de Pau Bonet amb Cesar García, on va efectuar un promig del 0,952 i la remuntada de Miquel Pérez, que tot i perdre de 6 caramboles amb Guillem Carbonell va efectuar un gran partit a les 5 quilles amb un resultat final de 143 a 41 punts. 
Els partits es van alargar i els quarts de final es van jugar ja passades les 21 hrs del dissabte quedant tancades les semifinals. 
Al partit entre Pau Bonet i Josep Torrent, aquest últim va efectuar una magnífica tacada de 8 caramboles a tres bandes. Tot i que finalment Bonet li va remuntar el partit, li va servir per endur-se en trofeig a la major tacada. 
A les 10 del matí del diumenge van començar les semifinals. La primera, jugada entre Pau Bonet i Albert Segura es va mantener en igualtat fins les darreres entrades on Bonet va aconseguir un avantatge final de 3 caramboles (25 a 22 ). Aquests 15 punts no van poder ser remuntats finalment per Segura a les quilles passant Bonet a la final. 
Per l’altra banda el partit entre Hector Suarez i Guillem Carbonell també es va desenvolupar amb similitut treient Carbonell 3 caramboles de ventatge a Suárez a 3 bandes. Tot i així en aquest cas Suarez si va poder remuntar els 15 punts de desavantatge arribant a la final. 
La final, entre Pau Bonet i Hector Suarez va seguir camins similars, finalitzant la modalitat de 3 bandes amb 3 caramboles d’avantatge de Suárez, gràcies a una molt bona darrera entrada de 6 caramboles. Tot i així, Bonet es va imposar clarament a les quilles guanyant per 141 a 86 punts. Enhorabonna Pau.