Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ALBERT GIL DEL C.B.MONFORTE CAMPIÓ DE CATALUNYA DEL QUADRE 47/2 3a DIVISIÓ

Durant aquest passat cap de setmana del 7/8 de maig, es va disputar a les instal·lacions del Club Billar Sant Adrià, la final del Campionat de Catalunya Quadre 47/2 de 3ª divisió.

Durant tot el dissabte, 12 jugadors van participar a la fase de qualificació organitzada en 3 grups de 4 jugadors, de la qual es van classificar els 2 primers de cada grup per a la fase final.

El 6 jugadors que van arribar al diumenge a disputar la fase final foren, per ordre de classificació:

-          Ángel Vílchez, del CB Canet de Mar

-          Josep M. Solé, del CB Mataró

-          Ramon Sala, del CB Sant Adrià

-          Albert Gil, del CB Monforte

-          Isidre Baz, del CB Mont-Roig

-          Francisco Gálvez, del CB Llinars

De la fase de grups del diumenge va destacar Francisco Gálvez amb una mitjana general a la fase de 3,077 i Josep M. Soler, que van passar a semifinals com a primers dels seus grups respectius. Els altres dos classificats per a semifinals van ser Ramon Sala i Albert Gil.

En semifinals, Ramon Sala va guanyar amb solvència a Francisco Gálvez, acabant el seu partit en 20 entrades, mentre que Albert Gil s’imposava a Josep M. Soler amb un resultat de 60-47 en 33 entrades.

A la final, Sala va començar dominant el partit, però mica en mica Gil va anar remuntant el partit fins que a l’entrada 15, amb una tacada de 14 es va posar pel davant al marcador, encara que per poc temps, perquè Sala va reaccionar i li va tornar una sèrie de 9, arribant al descans amb un emocionant 37-40 en 15 entrades a favor del jugador de Sant Adrià.   A la segona part, Albert Gil va demostrar un gran aplom i va acabar imposant-se amb un resultat de 75-65 en 30 entrades.

El Club Billar Sant Adrià vol destacar el gran ambient d’harmonia i de germanor demostrat per tots els jugadors durant el campionat, així com agrair i felicitar a tots els que han fet possible la celebració d’aquest campionat, tant a jugadors, com a àrbitres i tècnics i molt especialment a ALBERT GIL per la seva victòria.