Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ÓSCAR VILLAUBÍ CAMPIÓ DE CATALUNYA DE TRES BANDES 2a DIVISIÓ


Final de gran qualitat la del Campionat de Catalunya de 2a Divisió Individual, celebrat a la seu del Club Billar Barcelona.

Des de la primera eliminatòria, ja es va descobrir que el nivell era alt i la competència renyida entre els 16 jugadors inicials. Perdó, n'havia de dir 15 ja que les obligacions laborals d'un participant no li van permetre assistir-hi.

El pas a quarts de final va ser apretat però gens comparat amb aquesta ronda. Hi va haver fins i tot empat en alguna partida, la de Raúl Uceda amb Sergi Torrents, que es va haver de decidir al KO. La resta d'eliminatòries molt ajustades.

Les semifinals van respondre al seu nivell. Treinta-poques entrades i ningú amb menys de 20 caramboles. Emoció constant. Una bona tacada de qualsevol dels jugadors i la balança es desequilibrava definitivament.

Manuel Lozano va ser imparable i va acabar amb les il·lusions de Sergi Torrents amb una tacada de sis (amb una mica de sort inclosa), a l'última entrada.

L'altra semi també ens va brindar emoció. En principi, Jordi Martí es perfilava com a clar guanyador però no va passar així. Óscar Villaubí no li va donar cap opció. Des del principi fins al final va estar dominant la partida. Amb els seus nervis a flor de pell, i dempeus, però dominant amb autoritat. Ja es podia preveure el final.

I va passar. Óscar tampoc va donar cap oportunitat clara a Manuel Lozano. A partir de l'entrada número 12 ja tenia més del 1 de mitjana, aguantant l'avantatge fins acabar les 30 en 29 entrades. Manuel es va quedar a 21.

Gran nivell.

Enhorabona a tots dos!! Enhorabona a tots!!