Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

MATEU CARBONELL CAMPIÓ DE CATALUNYA DE QUADRE 47/2 2a DIVISIÓ "A"


Durant aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig, s'ha disputat a les instal·lacions del Club de Billar Llinars, la fase de qualificació i la final del Campionat de Catalunya de Segona Divisió A de la modalitat de Quadre 47/2 d'aquesta temporada 2021/22. 

De la fase de qualificació disputada dissabte en tres grups de quatre jugadors van sortir els sis jugadors que, repartits en dos grups, van competir diumenge. 

A destacar l'èxit aconseguit per la representació del CB Tarragona que va classificar els seus tres representants per a la fase final. 

Després de la jornada matinal de diumenge, la classificació dels grups va quedar de la manera següent: 

Grup A:

1er          Mateu Carbonell Trilla (SB CASAL CERVERA)

2on         Fernando Moreno Carretero (CB TARRAGONA)

3er          Antoni Bladé Recha (CB TARRAGONA) 

Grup B:

1er          Jaume Manel Torres Ezequiel (CB LLEIDA)

2on         Alex Casadó Roca (CB TARRAGONA)

3er          Manuel Pérez Viña (CB LLINARS) 

Les semifinals van enfrontar d'una banda a en Mateu Carbonell amb en Alex Casadó, amb el resultat de 125 a 60 en 7 entrades a favor d’en Mateu, i de l'altra, a en Jaume Torres amb en Fernando Moreno, amb el resultat de 125 a 59 en 26 entrades a favor d’en Jaume. 

Així doncs, van arribar a la final Mateu Carbonell i Jaume Torres, els dos jugadors que s'havien mantingut imbatuts durant els dos dies de competició. 

A la primera entrada de la final, en Mateu va fer una sèrie de 114 caramboles que va sentenciar el matx, però no obstant això va ser encomiable l'esforç d’en Jaume per lluitar la partida fins arribar a un resultat definitiu de 125 a 86 a favor d’en Mateu, un altre cop en 7 entrades com a la semifinal. 

Agrair a tots els que han fet possible aquest esdeveniment (jugadors, àrbitres, organitzadors, públic assistent, ajuntament, etc.) i felicitar especialment al campió, en MATEU CARBONELL TRILLA, desitjant-li molts èxits més en el futur, que estem segurs que els assolirà en categories superiors, després de veure l'esplèndida demostració de joc que ha realitzat durant aquesta competició.