Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

JOAN CARLES PARERAS GUANYADOR DEL IV OPEN CIUTAT DE VIC DE TRES BANDES

Els dies 9, 10, 16 i 17 de juliol s’ha celebrat al Club Billar Vic el ja tradicional torneig “Open 3 bandes Ciutat de Vic”.

Durant el primer cap de setmana es va desenvolupar la fase prèvia en la que van participar 57 jugadors, a 30 caramboles i distància de 50 entrades.

El segon cap de setmana es va jugar la fase final a KO directe, a 40 caramboles en 50 entrades. Van iniciar 32 jugadors en la fase de setzens de final, fins a les semifinals i finals en la que van resultar classificats en 3er lloc en Joan Espinasa (C.B. Granollers) i Esteve Mata (C.B. Vic), com a 2on classificat en Juan Carlos Jiménez (C.B. Sant Adrià) i en primer lloc i guanyador del torneig, en Joan Carles Pareras (C.B. Granollers). A la final, en Joan Carles Pareras es va imposar a Juan Carlos Jiménez per 40 a 24 en 37 entrades.