Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ANDRÉS MÉNDEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA DE TRES BANDES 5a DIVISIÓPrimera celebració del club Billar La Unió Coral en l 'organització de la final del Campionat de Catalunya a 3 bandes de 5a divisió. Anomenar també el decés de l'amic i company del club Sr. Carles Pérez Moreno que ens va abandonar el cap de setmana anterior d'aquesta final.

 

Destacar en la fase de qualificació les partides entre els Srs. Jose M. Aguilera (S.B.P.E. Centelles) amb un tacada de 7 i el Sr. Wilson Morales (B. La Unió Coral) amb tacada de 4 i que finalment s'endugué la victòria el Sr. Morales per 20 a 17 en 27 entrades. Com també l’encontre entre els Srs. Aleix Fonellosa (C.B. Monforte) i Julià Ibáñez (C.B. Sants) que va guanyar el Sr. Fonellosa per 20-14 en 30 entrades.

 

En la fase quarts de final els enfrontaments foren:

Taula 1 els Srs. Antoni Calle (S.B. Geieg) i Aleix Fonellosa (C.B. Monforte) guanyant l’encontre el Sr. Calle per un  ajustat 18-16 en 50 entrades.

Taula 2 els Srs. Marc Codina (C.B. Vic) i Jordi Llobet (S.B. Casal Cervera), amb una gran partida per part del Sr. Codina guanyant l’encontre per 20-7 en 24 entrades.

Taula 3 els Srs. Andrés Méndez (S.B. Casal Cervera) i Julià Ibáñez (C.B. Sants) amb una gran partida per part del Sr. Méndez guanyant l’encontre per 20-12 en 33 entrades.

Taula 4 els Srs. Wilson Morales (B. La Unió Coral) i Carles Riera (C.B. Barcelona), guanyant l’encontre el Sr. Morales per 17-12 en 50 entrades.

 

Fase Semi-Finals disputats entre:

Taula 1 els Srs. Codina (C.B. Vic) i Wilson Morales (B. La Unió Coral), gran partit del Sr. Codina que s’emporta la victòria per un resultat de 20-15 en 38 entrades.

Taula 2 els Srs. Calle (S.B. Geieg) i Méndez (S.B. Casal Cervera), partit molt disputat i que s’emportà la victòria el Sr. Méndez per un resultat de 20-16 en 48 entrades.

 

Final disputada entre els Srs. Codina (C.B. Vic) i el Sr. Méndez (S.B. Casal Cervera), quedant com a campió el Sr. Méndez per 20-11 en 43 entrades.