Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

FERNANDO MORENO CARRETERO CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LLIURE 2a DIVISIÓ "A"


A les instal·lacions del Club de Billar Llinars s'han desenvolupat aquest cap de setmana les fases de qualificació i final del Campionat de Catalunya individual de 2a A modalitat de Lliure.
A la jornada del dissabte es va disputar la Qualificació amb dos grups de quatre jugadors, destacant la participació al grup A d'en Josep Manel González Barriga, del Club de Billar Punt d'atac, amb una mitjana general de 15,0 molt per sobre de la resta de participants. El grup B va estar dominat per Fernando Moreno Carretero del Club de Billar Tarragona.
Com a segons de grup es van classificar el jugador local Manuel Peréz Viña ia Abelard Salvatierra Camí de la Secció de Billar la Gran Penya.
A les semifinals s'enfrontaran Moreno i Pérez, amb victòria clara del primer per 150 a 74, i Salvatierra i González amb victòria ajustada d'aquest darrer per 150 a 122.
Així doncs, la final entre González i Moreno estava servida i no ha defraudat gens amb un resultat de 150 a 110, en 18 entrades, a favor d'en Moreno qui, quan semblava que no podria superar l'avantatge que li portava a González a mitja partida, ha tret el seu gen competidor i amb tacades de 40 i 46 carambols ha remuntat la partida assolint el campionat.
Felicitar els jugadors per la seva esportivitat i especialment a Fernando Moreno pel seu triomf, així com agrader l'esforç de la gent del Club de Billar Llinars per la seva implicació i el suport imprescindible de l'Ajuntament de Llinars, representat en aquesta ocasió per la Regidora d'Esports Mónica López qui ha estat l'encarregada de lliurar els trofeus als quatre primers classificats.