Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

SERGIO MARTÍNEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA JUNIOR DE TRES BANDES


El campionat de Catalunya júnior de la temporada 22-23 es disputava al Club Billar Granollers. En aquest torneig han participat els jugadors següents:

-Sergio Martínez (B.C Granollers)

-Joel Sánchez (C.B 2000 Cerdanyola)

-Aleix Arnau (C.B Tarragona)

La jornada esportiva començava amb l'enfrontament entre Joel Sanchez i Aleix Arnau. El resultat va ser de 25 a 10 en 24 entrades a favor del jugador del C.B 2000 Cerdanyola que va mostrar un gran joc a la taula.

Al següent partit entrava el jugador local, Sergio Martínez, que jugaria contra l'Aleix Arnau. El resultat va ser de 2 a 25 en 20 pel jugador del B.C Granollers que havia tingut bones sensacions. Fins aqui arriba la participació del jugador de Tarragona que no estava molt content perque no va poder mostrar la gran temporada que estava fent aquest any.

Per concloure aquest torneig quedava el partit que decidia qui seria el Campió de Catalunya Júnior. Els jugadors que lluitarien pel titol són en Joel Sánchez i en Sergio Martínez. La primera part de la final va estar molt igualada i amb una gran versió d'en Joel que en molts moments va estar pel devant al marcador i demostrava que tenia moltes ganes de guanyar el campionat. Aquesta situació canvia quan el jugador local fa una tacada de 9 per anar al descans. Finalment va guanyar Sergio Martínez 25 a 13 en 19 entrades.

La classificació final va ser:

1 Sergio Martínez    1,282

2 Joel Sánchez.         0,884

3 Aleix Arnau.           0,273