Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

SERGIO JIMÉNEZ CAMPIÓ DE L'OPEN DE TRES BANDES CIUTAT DE MANRESA


IMPRESSIONANT!!!!! La gran final que s'ha viscut a les instal·lacions del Club Billar Manresa a la final del XX CIUTAT DE MANRESA "MEMORIAL JAUME ARNAU" de billar a tres bandes entre els jugadors Sergio Jiménez (CB Vic) i Josep Mª Mas (CB Matadepera).
Després de tres intensos caps de setmana i la participació de 82 jugadors de tot Catalunya, es va arribar a la disputa d'aquesta final en què va sortir vencedor Sergio Jimenez per un resultat de 40 a 30 a 16 entrades. Abans Sergio es va desfer de Pau Benitez (C.B. Mataró) i Josep Mª de Joan Carles Pareras (B.C. Granollers) en dues boniques semifinals.
Destacar el bon ambient durant tot el torneig a les instal·lacions del Club així com el seguiment de les partides pels canals Youtube del club, així com les millors mitjanes de Sergio Jiménez (2,500) a les partides contra Josep Mª Mas a la final i contra Jose Luis González a setzens i les grans tacades de Josep Mª Mas (15) contra Joan Carles Pareras a semifinals,(12) contra Antoni Hernández a quarts i (11) contra Miguel Ángel Guerrero a setzens i de (10) de Joan Carles Pareras a quarts de final contra Joan Carles Jiménez.
Agrair a tots els jugadors la seva participació al torneig i al Club Billar Manresa i socis la seva gran Organització.