Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

MEMORIAL ANTONI MAYMÓ A CERDANYOLA1er. Memorial Antonio Maymó al Club Billar 2000 Cerdanyola 

El dissabte 6 de maig, coincidint i com a part dels actes de la Festa Major de la nostra població, el Club Billar 2000 Cerdanyola ha celebrat un Triangular de Billar a 3 Bandes amb la participació dels equips de Sant Adrià i Mataró. 
En presència de l'esposa, fills, néts i besnét del difunt Antonio Maymó Llargués, Soci fundador i President d'Honor del nostre club, es va realitzar un curt però molt emotiu acte d'obertura del Torneig. Al matí, es van jugar 6 partides i l'equip de Mataró va agafar una lleugera davantera al marcador. 
El dinar de germanor entre els tres clubs, en un cèntric i conegut restaurant del municipi, va ser un altre moment de confraternització entre jugadors de les tres poblacions i la família Maymó. A la tarda, es va reprendre el Triangular i l'equip de Sant Adrià va aconseguir merescudament la victòria, sent el Mataró el segon equip classificat, mentre que l'equip local (amb algunes baixes importants) va haver de conformar-se amb el tercer lloc. 
L'acte final de lliurament dels trofeus, dirigit pel president del C.B. Cerdanyola, Sr. Cessar Fornies i amb la participació de la Sra. Margarita de Maymó, va ser molt emotiu per a tots els presents, jugadors, àrbitres, familiars i espectadors.