Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

C.B.MATARÓ CAMPIÓ DE LA COPA


El dia 01/07/2023 es va celebrar la final de la Copa Catalana en les instal·lacions del C.B. Monforte, amb la participació de quatre equips en dues semifinals jugades a ko directe. La primera semifinal es va jugar a les 10.00 am entre el C.B. Mataró i el C.B. Mont-Roig. amb un parcial de 6 a 0 a favor del C.B. Mataró, aconseguint el passi a la final. La segona semifinal es va jugar a les 12.00 entre el C.B. Monforte i el C.B. Sant Boi amb un parcial de 6 a 0 a favor del C.B. Monforte aconseguint el passi a la final de la tarda. La final es va jugar a  les 16h entre C.B. Monforte i el C.B Mataró amb un parcial de 3 a 3 punts quedant com a campió per millor mitjana el C.B. Mataró. 
Les posicions en la final van quedar de la següent manera: Campió: C.B Mataró Sub- campió: C.B. Monforte Tercer : C.B. Sant Boi Quart : C.B. Mont Roig.
Felicitar als quatre finalistes i especialment al campió C.B. Mataró i al sub-campió C.B. Monforte pel gran torneig que han realitzat.
Agrair als finalistes per la seva participació i bon comportament esportiu i  agrair especialment a la Federació, àrbitres, socis del Club per la disponibilitat per a poder desenvolupar aquesta competició sense cap problema.