Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

XAVIER MINGUELL CAMPIÓ DEL OPEN DE TRES BANDES DE LLINARS

XAVIER MINGUELL GUANYADOR DE L’OPEN DE LLINARS

 

A les instal.lacions del Club de Billar Llinars s’han desenvolupat durant aquest cap de semana les fases finals del IV trofeu Vila de Llinars a la modalitat de tres bandes.

Amb una gran participació (104 inscrits) el passat 25 d’Agost van començar les fases prèvies, on els millors qualificats van ser Xavier Minguell (CB Monforte -1,429 de mitjana-), Ricardo García (CB Llinars -1,364-) i Joan Espinasa (CB Granollers -1,017-).

Aquesta qualificació va donar un emparellament massa prematur a setzens de final entre Sergio Jiménez (CB Granollers) i Ricardo García (CB Llinars) que va guanyar en Sergio (40-36).

La principal sorpresa d’aquesta fase va estar la victòria (40-39) de Quim Colell (CB Lleida), gran participación la seva, davant el primer del rànking del campionat, Joan Carles Pareras (CB Granollers).

A les semifinals es van enfrontar per una banda Xavier Minguell (CB Monforte) i Pau Benítez (CB Mataró), amb victòria del primer per 40 a 16, i per l’altre part del quadre dos jugadors del CB Granollers, Sergio Jiménez i Sergio Martínez, guanyant el primer per 40 a 25.

Aixi donç, la final entre Xavier MInguell i el principal favorit Sergio Jiménez estava servida i no ha decebut gens amb un resultat de 40 a 33 en 31 entrades, a favor d’en Xavier qui ha mostrat una gran solidessa i regularitat durant tot el campionat.

Felicitar als jugadors per la seva esportivitat i especialment a en Xavier Minguell per el seu triomf, aixi com agrair el gran esforç de la gent del Club de Billar Llinars per la seva implicació durant el desenvolupament del campionat (139 partides disputades) i el suport imprescindible de la Federació Catalana de Billar i a l’Ajuntament de Llinars, representat a la final per el Regidor d’esports.

A destacar també la gran afluencia de públic durant tot el campionat i especialment a la final, on també vam poder comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Billar.


CLASSIFICACIÓ