Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

JOSÉ MIGUEL MÁRQUEZ CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LLIURE 1a DIVISIÓ


José Miguel Márquez s’adjudica el campionat de Catalunya de billar a la Lliure 1a divisó a Cervera

El jugador de la secció de billar del Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei, José Miguel Márquez, es va adjudicar diumenge 17 de setembre a migdia al Casal de Cervera, el campionat de Catalunya de billar en la modalitat lliure de primera categoria. La final la va disputar contra el jugador local Xavier Rius en una partida en que Márquez va oferir el seu millor joc de tot el campionat amb una mitjana de 25 i una tacada final màxima de 100 que no va deixar cap opció a Rius. El resultat final va ser de 200 a 93 amb 8 entrades. Cal dir que Márquez era el jugador que havia passat a semifinals amb la mitjana més baixa.

En semifinals Xavier Rius va guanyar davant el jugador de Sants, Francesc Varela, per 200 a 171 amb 19 entrades. Cal dir que Francesc Varela va assolir el dia anterior la millor tacada del campionat amb 140 caramboles, Varela es va endur el tercer lloc del campionat, y finalment, Josep Manel Gonzalez del Punt d’Atac de Torredembarra en va ser el quart classificat.

Un total de 8 jugadors van disputar dissabte i diumenge al Casal de Cervera, la fase final del campionat de Catalunya de billar de primera categoria en la modalitat lliure. A més dels quatre ja mencionats hi van participar també Josep Molina, del CB Vilanova; German Toro, de CB Sant Boi; Fernando Moreno, del CB Tarragona i Ramon Agut del XB Matadepera. Aquests 4 jugadors van quedar eliminats durant la primera jornada del campionat.

Diumenge al migdia, el president de la secció de billar del Casal Josep Planes, el vicepresident Ramon Ribalta i el regidor de Cultura de la ciutat Ramon Augé, van presidir l’acte de lliurament de premis a la mateixa sala de la secció de billar.