Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

ALEX CASADÓ ROCA CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LLIURE 2a DIVISIÓ "A"


Alex Casadó Roca Campió de Catalunya de Lliure 2a A Divisió 

Aquest passat cap de setmana, els dies 21 i 22 d'octubre, al recinte del Club Billar Prat es va portar a terme el Campionat de Catalunya 2023/2024 de 2a divisió A de lliure, on van participar els set jugadors classificats de les prèvies juntament amb el jugador local Rafael Montero. 

 Els jugadors van ser distribuïts en dos grups: 
Grup A: Miquel de la Hoz (C.B. Canet de mar), Pere Lluma Vergara (C.B. Vic), Albert Martínez Mateu (C.B. Lleida) i Rafael Montero Quero (C.B. Prat).
Grup B: Carmelo García (C.B. Sants), Alex Casadó Roca (C.B. Tarragona), Bonaventura Mallol Ruíz (C.B. Vic) i Manuel Candeal Domínguez (C.B. Sants). 

El dissabte 21 d'octubre es va dur a terme les fases de grup deixant com a resultat un grup A on Miquel de la Hoz va acabar primer, amb un resultat de 6 punts i una mitjana de 9.615, i un Rafel Montero en una segona posició, amb 4 punts i una mitjana 7.326. En el cas del grup B va ser Alex Casadó qui va acabar en primera posició, amb 6 punts i una mitjana 7.812 juntament amb  Bonaventura Malloll en una segona posició, amb 4 punts i amb una mitjana 6.200. 

El diumenge dia 22 d'octubre es van disputar les dues semifinals on varen jugar, per una banda, Alex Casadó amb Rafael Montero, concloent amb un Casadó guanyador amb un resultat de 125 a 65 en 20 entrades. 
D'altra banda, van disputar Miquel de la Hoz amb Bonaventura Mallol, amb un començament espectacular de 70 caramboles del primer i 47 del segon, quedant com a guanyador de la Hoz amb un resultat de 125 a 54 en 5 entrades. 
La final la van jugar Miquel de La Hoz i Alex Casadó,  guanyant el segon per 125 a 84 en 15 entrades.
Des del Club Billar Prat volem donar les gràcies als 8 finalistes que han disputat aquest campionat al nostre club i que van ajudar, tant a l'organització com al grup d'arbitratge, i van facilitar en tot moment que aquest es podés dur a terme.