Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

JOSEP Mª PRATS CAMPIÓ DE CATALUNYA DE TRES BANDES 4a DIVISIÓ


Aquest cap de setmana ha estat una intensiva sessió de billar als locals de la SB Foment Molins i amb els nervis a flor de pell en cada ronda de joc.

El dissabte matí ens deparava emoció fins l’última partida de cada ronda classificant-se F. Segura, del CB Monforte, per una carambola, R. Aguilar, del CB Vic, per mitjana amb un triple empat i J.M. Gálvez, del CB Canet, era l’únic que es classificava per punts.

Per la tarda J.M. Prats, del CB Mont-roig, ja ens demostrava el seu bon estat de forma amb 4 punts i la mitjana general més alta d’aquesta fase, 0’667. Per la seva banda, Miguel García, del CB Sants, es classificava també amb 4 punts amb unes partides molt serioses i un 0’533 de general. I ens quedava el grup C on jugava el nostre jugador Ferney Chaves i que donava un triple empat. Chaves havia perdut amb Ramon Ferrando del CB Mont-roig i partia amb la pitjor mitjana (0’412) veient-se obligat a guanyar i superar el 0’588 del Ramon i el 0’513 del Morales del CB Unió Coral. I aquí va venir la grata sorpresa del nostre jugador acabant les 20 caramboles amb 22 entrades i acabant amb un fantàstic 0’607 de general.

El dos millors segons per passar a quarts serien el Morales i el Daude ambdós de la Unió Coral.

A quarts es classificaven amb solvència Chaves, Morales, Segura i Prats que assolia la millor partida del campionat amb un 1’176.

Prats guanyava la seva semifinal amb una altra magnífica partida en 26 entrades i Morales i Chaves ens deparaven novament una partida d’infart guanyant Morales d’1 carambola, malgrat la tacada de 9 de Chaves que seria la més alta del campionat  i que li donaria la medalla de bronze.

I arribava la finalíssima: Prats – Morales. Encara que el marcador reflecteix una clara superioritat del Prats (20 a 11), aquest va haver de patir de valent, perquè no li sortien les caramboles com fins aleshores, però ens va donar tota una lliçó de com aguantar la pressió, no desesperar i aprofitar les ocasions quan arribaven.

Així doncs, amb una magnífica mitjana general del 0’709, es proclamava campió de Catalunya en Josep Ma. Prats del CB Mont-roig rebent el trofeu de mans d’en Maymó, el nostre ex-president de la SB Foment. I més tard, el Josep Ma. Prats, amb un gest encomiable, oferiria el títol al seu per “sempre president” en Frederic Font!

RESPIREM I GAUDIM DEL BILLAR!!