Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCatUnió Esports Catalunya

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

MATEU CARBONELL CAMPIÓ DEL OPEN DE LLIURE DE CANET


OPEN VILA DE CANET 2024

MODALITAT DE LLIURE

 

Mateu Carbonell, Campió del Open Modalitat de Lliure Vila de Canet, Josep Pallisa Sots Campió.

Vàrem comença la setmana passada, amb les prèvies, amb un total de 44 inscrits, i jugades les prèvies, els classifiquen pèr Vuitens de Final, Jose Miguel Márquez, Albert Martínez, Manuel Pérez, Carles Sacrest, Francesc Varela, Josep Ramon Molina, Rafael Montero, Xavier Minguell, Josep Serarols, Miquel de la Hoz i Alez Casadó, tots primers del seus respectius grups.

En els grups de Vuitens, salta la sorpresa en el Grup B, on Valentí Villata queda fora del Quarts de Final al perdre amb Manuel Pérez i del Grup F, on Jordi Gassó perd amb Miquel de la Hoz i per millor mitjana, de la Hoz es cola als quarts de Final.

Quarts amb molt bones tacades, les 177 de Mateu Carbonell, les 124 de Josep Pallisa, les 121 de Carles Tuset. 

A les semifinasl, de un Nivell Brutal ! ! !  ! ! ! !.

La partida Sergi Garriga i Josep Pallisa, s’ha de jugar al desempat per la mort sobtada. Resultat 200 a 200 en 4 entrades.

L’altre semifinal de Carbonell i Tuset, emb errades del dos jugadors, es decanta per Mateu Carbonell, amb tacada de 166. Resultat 200 a 143 en 7 entrades.


A la Final entre Mateu Carbonell que acaba de tacada de 194, resultat de 200 a 3 en 4 entrades, Josep Pallisa amb una contra sortida de 134 caramboles de tacada, ens fa gaudir a tots els assistents a un Billar d’un nivell espectacular.


Agrair a tots el participants la esportivitat amb la que han jugat, la ajuda del jugadors amb els arbitres i per el bon funcionament de la prova.

Agraïment per tots els socis que hi ha col·laborat amb l’Organització, han estat dos caps de setmana molts intensos, però molt contents per el resultat i per el joc que hem pogut gaudir.

Agraïment al Ajuntament de Canet de Mar, per el suport que sempre tenim, avui amb la presencia del Regidor Juan Majo, ha gaudit com el que mes del Billar de Carambola Lliure.