Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

ESCOLA

FCdeB Escola

Fran Cabanillas Campió Absolut de Bola 8

FRAN CABANILLAS CAMPIÓ DE L'ABSOLUT DE BOLA 8!!

El cap de setmana passat  es va fer el Campionat de Catalunya Absolut de Bola 8 al Club Billar “Legenda” de Barcelona.

Tot va començar el dissabte a la tarda amb el classificatori on van participar un total de 21 jugadors i d’aquests un total de 7 billaristes passaven a la fase final del diumenge on els esperaven el 9 jugadors Màster.

Al diumenge van arribar a les semifinals l’Albert Casellas i en José Castillo, tots dos del Club Els Billars de Vic, on Casellas s’imposava a Castillo per 7-3.

A l’altre semifinal van jugar en Marc Codina i en Fran Cabanillas, tots dos del Club Strike Pool de Terrassa, on en aquesta semifinal s’imposava en Cabanillas per 5-7.

A la final en Fran Cabanillas guanyava a l’Albert Casellas per 7-3 i així conservava el número 1 del rànquing provisional a falta de 2 proves per acabar el circuit.