Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Bola 8 2a A

Aquest diumenge passat dia 7 de maig, es va fer el Campionat de Catalunya de bola 8 de 2na. A Categoria McDermott-SR, al Club Legenda de Barcelona.

Aquest campionat, a més,  tenia l’al·licient de que era l’última prova puntuable pel rànquing català de 2na A, i que acabaria decidint les posicions finals, que estaven molt ajustades.

Tot va començar a les 10 del matí amb la participació de 21 jugadors que van anar caient fins a quedar els 4 semifinalistes.

La primera semifinal va enfrontar a l’Àlex Padilla i a l’Artur Mora, on es jugaven apart de passar a la final, la primera posició del rànquing; i després de jugar un partit molt igualat, el passi a la final s’el va emportar l’Artur guanyant per 6 a 4.

A la segona semifinal es van enfrontar en Toni Casamartina Giménez i en Gilbert Ruiz. Aquest enfrontament va ser molt igualat també, ja que Toni tot i anar guanyant per 5 a 3 va acabar perdent per 5 a 6 , deixant passar a la final a en Gilbert que s’enfrontaria amb l’Artur Mora.

A la final l’Artur es va emportar la victòria per 6 a 3 i va demostrar el perquè ha estat el número 1 d’aquesta temporada a 2na A.

Al rànquing final, darrere l’Artur, hi han quedat l’Alex Padilla; l’Andrei Turau i en Gilbert Ruiz.