Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Marc Codina campió del Bola 10 Absolut

Marc Codina, del Club Strike Pool de Terrassa, s’emporta el seu 3er. Campionat de Catalunya Absolut de la temporada, després de guanyar el Campionat de Catalunya de B10, celebrat aquest passat dia 7 de gener al Club Billares Ars de Barcelona. Codina ja ha guanyat aquesta temporada el Campionat de Catalunya de B8 9’ i el de 14+1.

En aquesta prova , en Marc, va anar guanyant els seus enfrontaments sense masses problemes fins a les semifinals, on es va trobar a en Quique Escudero, que també el va guanyar per 7 a 5 en un partit bastant igualat.

A la final es va enfrontar contra en Xavier Salleras que venia molt desgastat de les semifinals, després de remuntar un 2 a 6 advers, i acabant guanyant per 7 a 6 a Òscar González.

A la final no hi va haver color i en Marc Codina es va acabar imposant per 7 a 1.

A la classificació general en Marc Codina va primer, seguit d’en Tanny Gordillo; en Quique Escudero i en Santi Manresa.