Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campionat Absolut One Pocket

Òscar González del Club d’Els Billars de Vic es va proclamar campió de Catalunya Absolut de One Pocket, aquest passat diumenge dia 28 de gener a la sala Billares Ars de Barcelona.

El One Pocket és una modalitat poc coneguda que es juga majoritàriament als Estats Units i des de aquest any s’ha introduït dins el Calendari Oficial de la Federació Catalana de Billar.

L’Òscar va jugar un gran torneig ja que va anar guanyant tots els seus enfrontaments per 2 a 0 fins a les semifinals, on va guanyar per 3 a 1 a David Simón; i després es va imposar a la final per 3 a 0 al jugador  local Ivan Belmonte, que s’havia desfet de Quique Escudero a la ronda anterior per un contundent 3 a 0.

Aquest campionat forma part del Circuit Oficial de la Federació on el rànquing general el segueix encapçalant en Marc Codina de l’Strike Pool de Terrassa, seguit d’Òscar González, Quique Escudero i Tanny Gordillo.

La següent prova del circuit és el Campionat de Catalunya de B8 7’ que es farà el 15 d’abril a l’Strike Pool de Terrassa.