Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campionat 1a cat. - Snooker&Pool

La neu, el fred i la distància no va ser motiu perquè el passat diumenge 25 de febrer la gent anés a jugar el Campionat de Catalunya de 1a Categoria al Club Snooker&Pool de Puigcerdà.

Fins a 12 billaristes es van presentar al torneig on l’Andrei Turau, jugador local del club de Puigcerdà,  va haver de lluitar fins al final tots els seus enfrontaments per emportar-se la victòria.

L’Andrei no ho va tenir fàcil, ja que va perdre el primer partit contra Gilbert Ruiz i va passar a perdedors;  però després es va posar les piles i va anar guanyant els següents partits per plantar-se a les semifinals i enfrontar-se a Radu Turau, que és el seu pare, i guanyar-lo per un ajustat  7 a 6. Ja a la final, es va trobar a Juan David de la Rosa , que venia de guanyar a Claude Jezequel, també per un resultat de 7 a 6. La final  va ser molt igualada, però al final es va decantar a favor de l’Andrei per 7 a 5.