Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Snooker

ESCOLA

FCdeB Escola

Campionat Sènior +43 - 2018

Coincidint amb el torneig d’equips de la Copa Catalana, es va  dur a terme el Campionat de Catalunya Sènior +43  a l’Strike Pool de Terrassa.

Al torneig Sènior i van participar un total de 18 jugadors de diferents categories que es disputarien el primer títol d’aquesta nova disciplina.

Al torneig s’hi va imposar l’Òscar González, d’el Club d’Els Billars de Vic, després de guanyar a la final a Corminiano Marne, del Club Billares Ars de Barcelona. A les semifinals havien caigut Radu Turau, del club Snooker&Pool de Puigcerdà; i en Jesús Mollón, del Club Billar Tarragona.

Amb aquesta prova es dóna per finalitzada la temporada 17-18 de billar pool, i esperem que la propera sigui igual o millor que aquesta. Bon estiu!!!