Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

ESCOLA

FCdeB Escola

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

Lliçó de billar a alumnes de l'escola Saavedra de Tarragona


Avui, divendres, 17 de juny, han vingut al club 22 alumnes de 6è curs, de l’escola Saavedra, de Tarragona, acompanyants per la tutora, Srta. Lourdes Belenguer,  i la mestra d’Educació Física, la Marta Toset.

Els monitors del club, Isidre Robledo, Joaquim Manresa i Jesús Jiménez, han estat els encarregats de ensenyar-los la primera lliçó de billar dels cursos que organitza la Federació Catalana de Billar, per a que tinguin una primera presa de contacte amb el nostre esport.

La lliçó ha constat d’una petita explicació teòrica i s’ha basat fonamentalment en què els alumnes executin diferents cops d’una manera pràctica.

Val a dir que els alumnes han estat molt  atents a les explicacions i molt aplicats en la realització dels exercicis. I sembla que s’ho han passat d’allò més bé, ja que han mantingut la concentració durant més d’una hora i mitja que han durat els exercicis.

També, just abans de marxar han estat encantats observant una partida en la modalitat de pool.

Esperem que alguns alumnes s’animin a participar en els cursets d’estiu que tenim previst organitzar els dissabtes pel matí, i que seran completament gratuïts tant per als alumnes del Saavedra com de qualsevol altre centre de Tarragona.

Fotos en galeria fotogràfica