Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

ESCOLA

FCdeB Escola

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

Curset monitors d'acollida

Estimats companys,
Aquest any hem posat en marxa l'escola de billar i una de les activitats programades per aquesta temporada és el Curset de Monitors d'Acollida al que es va inscriure el vostre club i alguns dels vostres jugadors. Adjuntem el llistat d'inscrits. Si algun jugador inscrit no pot assistir a aquesta primera reunió, seria necessari que hagués algun representant del seu club.
La primera sessió serà el DIUMENGE 12 d'ABRIL a les 10:30.
La sessió estarà dividida en dues parts.
La primera serà sobre les funcions del monitor d'acollida de cara als nens bàsicament, encara que són extrapolables als nous socis en general, i de cara al club amb tasques de coordinació i divulgació.
La segona part estarà destinada a explicar el guió del curs de billar adreçat als possibles nous juvenils o socis en general.
A la pàgina web ebimm.wikispaces.com a l'apartat de descàrregues teniu tot el material que es farà servir per al curset i tot el que podreu fer servir vosaltres posteriorment. En quant estigui penjat també a la web de la FCB us avisarem.
Seria interessant que miréssiu aquests arxius per poder resoldre possibles dubtes, ja que a la sessió simplement els obrirem i resumirem el seu contingut.
En aquesta primera sessió també crearem els grups de treball per a les dues sessions restants. Per aquestes sessions el futur monitor haurà d'haver experimentat les posicions del curs per resoldre possibles dubtes i poder valorar el seu nivell com a monitor.
La primera sessió del DUMENGE 12 d'ABRIL es podria fer a l'aula de la FCB, però estem mirant de fer-la a Cerdanyola on disposaríem d'una taula de billar per a la segona part de la sessió, pàrquing gratuït i possibilitat de fer un menú per acabar de xerrar i sobre tot per als que ens desplacem de lluny. Creiem que val la pena aprofitar el desplaçament i la primera part de la sessió està programada de 10:30 a 11:30 a càrrec del director esportiu de l'escola de FCB en Ricard Fiol i la segona part de 11:45 a 13:45 a càrrec den Josep Ramon Molina. Les dues sessions pràctiques restants comptaran també amb la col·laboració dels monitors de federació, Eduard Calzada i Esteve Mata.
Per a millor organització necessitaríem confirmació d'assistència i possibilitat de quedar-se a dinar.
Respireu i gaudiu del billar!
Atte.