Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Jorge Martín Campió de Catalunya Snooker 2013 al Club de Billar Monforte

El Club de Billar Monforte de Barcelona va acollir el Campionat de Catalunya de Snooker 2013 els dies 14, 21 i 22 de desembre. Després d'una fase de grups, el diumenge 22 es va disputar la fase final amb 8 jugadors. L'argentí Jorge Martín, número 1 del rànquing, va derrotar en una apretada final (3-2) a Alonso Villalaz, aconseguint així el premi d'una beca per participar en un torneig internacional. La propera prova del Circuit Català de Snooker serà el Masters de Catalunya 2014 (1 de febrer) amb 8 jugadors de gran nivell, on destaquen els joves jugadors catalans Aleix Melià i Marc Codina (17 i 23 anys respectivament).

D'esquerra a dreta: Klaas Desot, Aleix Melià (semifinalistes), Jorge Martín (campió) i Alonso Villalaz (sotscampió).