Federació Catalana de Billar Unió de federacions esportives catalanesGeneralitat de CatalunyaEsportCat

CARAMBOLA

FCdeB Carambola

SNOOKER

FCdeB Snooker

POOL

FCdeB Pool

ESCOLA

FCdeB Escola

Comunicat FCB situació després de la resolució del CSD

FCB, a 10 de març de 2018

Estimats companys,

Després de la resolució del CSD on s’ordena a la RFEB la reintegració de la nostra federació dins la seva estructura la Junta de FCB ha acordat els següents punts:

1.    Malgrat l’assessoria jurídica estima procedent demanar l’anul·lació de les eleccions i nova convocatòria d’eleccions a President de la RFEB, la Junta de FCB no contempla aquesta possibilitat, ja que només reportaria una despesa innecessària a la RFEB i destorbar el normal funcionament d’aquesta, la qual cosa no ha estat mai en el pensament de la nostra federació.  

2.    Demanar a la RFEB una reunió de federacions autonòmiques, ja que creiem que ha arribat definitivament el moment d’assentar-se per parlar dels dos problemes més urgents que ha d’afrontar la nova junta de la RFEB: la gestió econòmica i l’acord de la llicència única.

3.    Convocar Assemblea General Extraordinària de la FCB per a que aquesta defineixi l’estructura que vol per a un billar de futur.

És per tot això que ens permetem suggerir als companys de les altres federacions autonòmiques acceptar l’oferiment que va fer a l’AGO del mes de juliol l’actual President de la RFEB, aleshores Vice-president, de convocar una reunió de Federacions per “desencallar” l’economia de la RFEB i la problemàtica de la llicència única.

La FCB te diferents opcions per estructurar el seu calendari esportiu i estem segurs que alguna d’elles encaixarà en les diferents estructures de les altres federacions i la RFEB podrà fer de peça d’encaix entre totes elles per afavorir el Billar autonòmic i per tant el Billar espanyol.

Encara que cada una de les federacions autonòmiques tingui les seves peculiaritats, creiem fermament que hauria d’haver una filosofia comuna en temes esportius i per tant de llicències que aglutini esforços i ajudi a tirar del billar espanyol entre tots.

Si aquesta reunió semblés oportuna, ens oferim a presentar algunes de les diferents opcions que barregem a Catalunya amb els seus pros i contres i que podrien servir de punt de partida i estudi previ a l’esmentada reunió.

Esperant que la nostra proposta de reunió sigui ben rebuda per les Federacions Autonòmiques i la RFEB

Cordialment      

LA JUNTA